ورق گالوانیزه

ورق گالوانیزه در مجموعه آگرین سازه از کیفیت بالایی برخوردار بوده و با روش های گوناگونی تولید می گردد. این نوع ورق فولادی پرکاربرد از ورق سرد تهیه شده و به ورق گالوانیزه مشهور می باشد. به گونه ای که در ابتدا، تمام سطح ورق چرب زدایی می شود و از مرحله خشک کن عبور می کند. سپس وارد وان مذاب تشکیل شده از قلع و روی پوشانده می شود. از آن جایی که فلز فولاد، در برابر اکسیژن و رطوبت دچار زنگ زدگی می شود، این کار موجب مقاومت بیشتر این ورق فولادی در مناطق شرجی و رطوبتی شده و از زنگ زدگی آن جلوگیری می کند. به علاوه، این محصول از کیفیت بسیار مرغوبی برخوردار بوده و از لحاظ قیمت کاملا مناسب و مقرون به صرفه است.
روش‌ های متفاوتی برای گالوانیزه نمودن فولاد و ورق‌ های فلزی وجود دارد. یکی از بهترین و اقتصادی‌ ترین روش‌ های گالوانیزه نمودن ورق های آهنی، غوطه وری ورق آهنی در حوضچه مذاب است
میزان پوشش گالوانیزه (ضخامت روی) بر روی ورق‌ ها و سایر مقاطع فولادی متفاوت می‌ باشد. در واقع این میزان بر اساس جرم پوشش فلز روی (ZN) آن‌ ها تعیین می‌ گردد؛ که می‌ تواند از ۱۰۰ تا ۳۵۰ گرم بر متر مربع باشد.
از نظر ظاهری نیز ورق گالوانیزه به سه نوع ورق گالوانیزه بدون گل، گل‌ریز و ورق گالوانیزه گل درشت تقسیم‌ بندی می‌ شود. تفاوت این سه دسته ورق گالوانیزه در شکل‌ گیری کریستال (گل) گالوانیزه بر روی ورق است و این شکل‌ گیری کریستال‌ ها بسته به سرعت سرد نمودن ورق و میزان روی بکار رفته در فرایند گالوانیزاسیون متفاوت خواهد بود.
مطالب مرتبط:  فروش ورق گالوانیزه
 
ورق گالوانیزه

وزن ورق گالوانیزه

در ابتدا اشاره کردیم که ورق های گالوانیزه، ورق های فولادی با پوششی از جنس فلز روی بوده و در برابر رطوبت و زنگ زدگی مقاوم اند. از طرفی این ورق ها در ابعاد و ضخامت های متفاوتی قابل تولید می باشد. بنابرین محاسبه ی وزن این ورق می تواند فاکتوری مهم برای خرید این سازه باشد زیرا کاربرد آن بسیار متنوع بوده و با توجه به ضخامت و وزن آن، در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. نحوه محاسبه وزن ورق گالوانیزه بسیار ساده بوده و تنها با جای گذاری پارامتر های مختلف ورق گالوانیزه در فرمول زیر، می توانید وزن ورق گالوانیزه ی خود را محاسبه کنید.
 
طول ورق بر حسب متر*عرض ورق بر حسب میلی متر*ضخامت ورق بر حسب میلی متر*چگالی آهن(7.86)/1000: وزن ورق گالوانیزه

لازم به ذکر است که برای راحتی در محاسبه وزن این محصول، چگالی آهن 8 در نظر گرفته می شود تا عدد رند شده و محاسبات آسان تر قابل انجام باشد. برای محاسبه ی وزن ورق گالوانیزه ی خود می توانید به جداول وزن ورق گالوانیزه نیز مراجعه کنید. این جداول تمامی ابعاد متفاوت قابل ساخت و وزن آن ها را ذکر کرده است.

ورق گالوانیزه و کاربرد آن

از آن جایی که ورق گالوانیزه بسیار مقاوم می باشد و از قیمت مناسبی برخوردار است، از آن در صنایع بسیاری بهره گرفته می شود. زنگ نزدن و مقاومت آن در برابر خوردگی موجب می شود تا فروش این ورق روز به روز در حال افزایش باشد. برخی از موارد مصرف ورق های گالوانیزه در قسمت زیر نام برده شده اند:
•    پوشش سقف سوله بصورت کرکره، سینوسی و ذوزنقه
•    پوشش دیوار کارگاهی یا سوله بصورت کرکره شادولاین
•    پوشش سقف ساختمان های مسکونی و تجاری به صورت کرکره عرشه فولادی
•    حصار کارگاهی
•    مصارف زیادی در صنعت خودرو سازی و ساختمانی لوازم خانگی
•    ساخت و تولید لوازم خانگی مانند انواع وسایل گرمایشی و سرمایشی، لباسشویی و …
•    صنعت برق مانند تابلو ها و سینی کابل برق
•    صنعت کامپیوتر و الکترونیک
•    صنعت خودرو سازی (ساخت بدنه و قطعات داخلی)
•    در صنایعی که رنگ آمیزی، برشکاری و شکل دهی فلز مورد نیاز است.

ورق گالوانیزه چیست

گالوانیزاسیون یک فرآیند تولیدی است که شامل اعمال پوشش فلز روی، بر روی فلز فولاد برای جلوگیری از زنگ زدگی آن است. پوشش روی برای محافظت از فلز پایه عمل می کند و این کار را با عمل به عنوان یک مانع در برابر عناصر مختلف خورنده انجام می دهد. بنابراین، طبیعتی فداکارانه ارائه می دهد تا یک محصول فولادی با کیفیت بالا و ماندگاری بالا تولید شود. ورق گالوانیزه یکی از محبوب ترین انواع فولاد است. این محبوبیت به دلیل افزایش استحکام، دوام بیشتر و شکل پذیری آن است. خاصیت مقاومت در برابر خوردگی سودمندی آن را تا حد قابل توجهی افزایش می دهد. در واقع تطبیق پذیری این فلز تضمین می کند که کاربرد های متنوعی دارد. همچنین استفاده از فولاد گالوانیزه مزایای بسیاری دارد. قبل از اینکه به آن بپردازیم، مهم است که اصلی را درک کنیم که گالوانیزه با آن کار می کند.

چگونه گالوانیزه محافظت از فلز پایه را ارائه می دهد

اصل اساسی ورق گالوانیزه این است که فولاد و روی را به طور دائم به یکدیگر بچسبانند. در این صورت نوع مقاوم تری از فلز پایه در برابر زنگ زدگی ایجاد می شود. انواع مختلفی از گالوانیزه وجود دارد که هر کدام اصول منحصر به فرد خود را دارند. پوشش روی از طریق رسیدن به فلز پایه برای جلوگیری از مواد خورنده مانند اسید عمل می کند. هنگامی که پوشش خراشیده می شود، فلز روی آند خود را با سهولت بیشتری نسبت به فلز پایه قربانی می کند. بنابراین، محافظت کامل از زنگ زدگی را ارائه می دهد. روی سریع تر از فلز پایه خورده می شود. این فعالیت یک راه عالی برای محافظت از فلز پایه است. از آن جایی که زنگ روی قبل از فلز برای محافظت کافی است، می توان کرومات را اضافه کرد.
با این حال، یک فرآیند تولید ورق گالوانیزه موثر تا حد زیادی به پیش تصفیه و پس از اتمام آن بستگی دارد. یک پیش تصفیه ناکارآمد اجازه نمی دهد فلز روی مذاب با فولاد واکنش دهد تا یک ورق گالوانیزه به طور کامل ایجاد شود. علاوه بر این، یک فرآیند پس از تصفیه ناکارآمد ظاهر ورق گالوانیزه را به خطر می اندازد. بنابراین، منجر به کاهش ارزش اجزاء می شود.
مجموعه آگرین سازه، یکی از تولید کنندگان این ورق بوده که قادر است آن را با کیفیتی بالا و قیمتی مناسب تولید کند. به همین جهت، برای خرید و اطلاعات بیشتر در خصوص این ورق می توانید از طریق شماره های درج شده بر روی سایت با مجموعه آگرین سازه تماس حاصل فرمایید.

ابعاد ورق گالوانیزه

ابعاد ورق های گالوانیزه با توجه به نیاز مشتری تعیین می گردند. اما به صورت کلی ضخامت این ورق از 0.25 تا 2.5 میلی متر متغیر می باشد. ضخامت بیشتر این سازه به معنای کیفیت بالا تر نیست بلکه به کاربرد آن بستگی دارد و در صنایع گوناگون، از ضخامت متفاوتی استفاده می شود. به علاوه ورق های گالوانیزه به دو شکل رول و فابریک تولید و عرضه می گردند به همین دلیل دارای ابعادی متفاوت اند. در ورق های گالوانیزه رولی، عرض این سازه به دو صورت 100 و 125 تولید شده و یکی از رایج ترین عرض های تولیدی ورق گالوانیزه می باشند. طول ورق هم با توجه به درخواست مشتری تعیین می گردد. برای محاسبه ی طول مورد نظر خود می توانید از فرمول زیر کمک بگیرید:
 طول ورق = وزن ورق گالوانیزه / (عرض ورق * ضخامت ورق * چگالی ورق)

قیمت ورق گالوانیزه

همان طور که می دانید، ورق های گالوانیزه در ابعاد و اندازه های مختلفی تولید می شوند. این تنوع موجب می شود تا ورق های گالوانیره در صنایع بسیاری کاربرد داشته باشند. از طرفی، ورق های گالوانیزه به صورت رنگی نیز قابل تولید بوده و با نام ورق شیروانی و یا ورق رنگی شناخته می شود. طرح های ایجاد شده بر روی ورق نیز متفاوت بوده و با توجه به سلیقه ی مشتری انتخاب می گردد. به همین دلیل، قیمت ورق گالوانیزه باید با توجه به محصول مورد نظر مشتری و ابعاد آن تعیین گردد. قیمت ورق گالوانیزه رنگی نیز با ورق گالوانیزه معمولی تفاوت داشته و یکسان نمی باشد. زیرا بر روی ورق شیروانی لایه ای از رنگ الکترواستاتیک کشیده می شود که زیبایی این سازه را دو چندان کرده و موجب مقاومت و استحکام بیشتر این ورق می گردد.
جهت خرید و سفارش انواع ورق های گالوانیزه در طرح ها و رنگ های مختلف، می توانید با مجموعه آگرین سازه از طریق شماره های مندرج بر روی سایت، تماس حاصل فرمایید. این مجموعه تمامی محصولات خود را با قیمتی مناسب به فروش رسانده و مشاوران آگرین سازه در خدمت شما هستند تا راهنمایی های لازم و قیمت محصول مورد نظر شما را در اختیارتان قرار دهند.

قیمت ورق گالوانیزه رنگی

همان طور که پیش تر به آن اشاره کردیم ورق رنگی، نوعی ورق گالوانیزه می باشد و تنها تفاوت آن با ورق گالوانیزه، رنگ الکترواستاتیکی است که بر روی آن کشیده می شود. لازم به ذکر است که این رنگ تنها جنبه ی زیبایی نداشته و موجب افزایش خواص این ورق و مقاومت بیشتر آن در برابر رطوبت نیز می شود. کاربرد اصلی این ورق در ساخت سقف های شیروانی می باشد اما به علت زیبایی خود، در ساخت لوازم خانگی نیز به کار می رود. لازم به ذکر است که ورق های رنگی در اکثر مواقع دارای ضخامت کمتری نسبت به ورق های گالوانیزه هستند و به همین دلیل، سبک تر می باشند. تنوع رنگ و طرح این ورق ها نیز بیشتر بوده و با توجه به سلیقه ی مشتری تولید می گردند. به همین منظور، نمی توان قیمت ثابتی برای این سازه در نظر گرفت اما از آن جایی که این ورق نسبت به ورق های گالوانیزه سبک تر است، از قیمت کمتری نیز برخوردار می باشد. برای استعلام از قیمت روز ورق های رگالوانیزه رنگی می توانید با مجموعه آگرین سازه تماس حاصل فرمایید.