بازسازی ساختمان

نوسازی به معنای تخریب کلی بنای قدیمی و ساخت بنایی جدید به صورت کامل است در حالی که بازسازی یا مرمت، به معنای رفع مشکلات، خرابی‌ها و زیباسازی بناهای فرسوده‌ایست که قسمت‌های اصلی آن مانند: سقف، دیوار‌ها، ستون‌ها، کف و … همچنان سالم هستند و با یک مرمت خوب تا سال‌ها می‌توانند عمر کنند. مزیت بازسازی ساختمان نسبت به نوسازی هزینه کمتر، سرعت انجام بیشتر و دخالت کمتر در ترکیب بنا به خاطر عملیات ساختمانی سبک‌تر است. بازسازی ساختمان از روش‌های متداول بهبود کیفیت محیط کار و زندگی است.در واقع هر بنا و ساختمانی که از نظر ساختار و قدمت ، ضعیف شده است و یا مدت زمان زیادی از ساخت بنا گذشته است بعد از مدتی به عملیات بازسازی نیازمند می شود.
 
 شرکت ساختمان . صنعت . فولاد آگرین 
   09125392287    |    4950167 0912   |     09123308782  -02165811779

قیمت بازسازی ساختمان 

برای برآورد قیمت و هزینه های بازسازی ساختمان نیاز است تا المان های مختلفی را مدنظر قرار دهید . مثلا قسمت های آسیب دیده کدام است و چه تعمیراتی باید روی آن انجام شود یا در وضعیت کدام بخش از ساختمان میخواهیم تغییر ایجاد کنیم و حجم این تغییرات چه مقدار است.یکی از موارد مهم در تعیین نرخ هزینه بازسازی ساختمان این است که چه مدت زمان میبرد و چند روز طول میکشد و یا از چه نوع مواد و مصالحی در نوسازی ساختمان باید استفاده شود و فاکتورهای تعیین کننده دیگر که به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم در این امر دخل و تصرف دارد. ما در گروه مهندسی آراز متال دک با مشاوره و راهنمایی شما را در امر بازسازی ساختمان و بنای خود کمک میکنیم.
بازسازی ساختمان

اصول بازسازی ساختمان

از مهمترین موارد حایز اهمیت در بازسازی ساختمان اطلاع از قوانین سازمان ها و نهادهای ناظر بر امر ساخت و ساز مانند شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان است.اگر قصد انجام تغییرات جزئی در نما یا وضعیت داخلی ساختمان را دارید، نیاز هیچ‌گونه مجوزی نداریم، در حالی که اگر تغییرات مورد نظر ما کلی‌تر و در قسمت‌های اصلی سازه یا ترکیب بنای اصلی باشد، باید از شهرداری برای این تغییرات مجوز بگیریم. برای مثال انجام هرگونه تغییر در دیوار‌های اصلی، وضعیت راه پله‌ها، وضعیت پارکینگ و … نیازمند اخذ مجوز از شهرداریست.

دلایل بازسازی ساختمان

بازسازی ساختمان میتواند به دلایل مختلفی انجام شود از جمله :مدرن کردن معماری ساختمان و به روز شدن، هزینه به صرفه نسبت به ساخت خانه جدید، تغییر کاربری ساختمان، تغییر دکوراسیون ساختمان، فضاسازی و استفاده درست از متراژ ساختمان به خاطر افزایش جمعیت، افزایش استحکام ساختمان، ایجاد تنوع در زندگی، افزایش پایداری ساختمان در برابر حوادث طبیعی و غیر طبیعی مانند سیل و زلزله و غیره

مراحل بازسازی ساختمان

به طور کل بازسازی ساختمان به دو قسمت زیر تقسیم میشود :
1-    بازسازی قسمت هایی از ساختمان که حکم اسکلت ساختمان را دارند و باعث استحکام و مقاومت بنا میشوند.
2-    بازسازی قسمت هایی که در معرض دید هستند و تنها حکم زیبایی را در ساختمان دارند.
انجام مراحل بازسازی به ترتیب زیر انجام میشود :
•    چک کردن ساختمان قدیمی
•    عقد قرارداد بازسازی
•    طراحی
•    خرید متریال
•    تخریب
•    بازسازی
•    پاکسازی
•    اجرای پروژه