فروش ورق گالوانیزه

فروش ورق گالوانیزه در مجموعه آگرین سازه با کیفیتی فوق العاده و قیمتی مقرون به صرفه صورت می گیرد تا همگان بتوانند قدرت خرید این سازه ی پرکاربرد را داشته باشند. ورق های گالوانیزه از جنس فولاد بوده و با انجام فرآیند گالوازیناسیون بر روی ورق های فولادی با ضخامت پایین تولید می گردند. با انجام ین کار می توان عمر ورق های فولادی را تا 30 سال افزایش داد زیرا فلز فولاد به تنهایی می تواند دچار زنگار شود اما پوششی از فلز روی بر روی آن قرار می گیرد و موجب استحکام و مقاومت بیشتر این سازه می گردد.. فرآیند گالوازیناسیون از این جهت باعث افزایش طول عمر ورق های فولادی می شود که از خوردگی و زنگ زدگی و اکسید شدن، به جهت تشکیل یک لایه میانی بین رطوبت هوا و فولاد جلوگیری می کند. 
فروش ورق گالوانیزه

ورق گالوانیزه

ورق گالوانیزه یکی از مقاوم ترین ورق های فولادی بوده و در برابر رطوبت مقاوم است. به همین منظور از این ورق در صنایع گوناگون و مختلفی بهره گرفته می شود. همچنین با کشیدن رنگ الکترواستاتیک بر روی این ورق، می توان سازه ای به نام ورق رنگی یا ورق شیروانی تولید کرد که کاربرد عمده آن در ساخت سقف شیروانی خانه ها در مناطق مرطوب و حاصل خیز می باشد. یکی از عمده مشکلاتی که افراد درهنگام خرید ورق گالوانیزه با آن مواجه می شوند تشخیص اصل بودن آن است، به طور کل ورق های گالوانیزه دارای سطحی براق و صیقلی بوده و شفافیتی فوق العاده دارند. همچنین ورق های گالوانیزه دارای ضخامت 0.18 الی 6 میلی متر و عرض 1 الی 1.25 متر می باشند.

ورق گالوانیزه چیست

ورق های گالوانیزه دارای انواع مختلفی بوده و از دو روش نورد سرد و یا گرم قابل تولید می باشند. در ساخت این ورق ها، ابتدا ورق های فولادی را وارد وان و یا حوضچه ای مذاب که از فلز روی تشکیل شده می کنند. این کار موجب می شود تا لایه ای نازک از فلز روی بر روی فولاد قرار گیرد و در برابر رطوبت و بتن دچار زنگ زدگی و یا خوردگی نشود. به این پروسه گالوازیناسیون گفته می شود و در صورت خراشیده شدن روکش روی، باز هم این فلز دچار زنگار نخواهد شد. بسته به کاربرد مورد نیاز، شکل و نوع این ورق متفاوت می باشد. برای مثال در برخی صنایع، انعطاف پذیری ورق مهم می باشد و برای کاربرد دیگر استحکام آن از اهمیت بالاتری برخوردار است. هر چه جرم پوشش گالوانیزه ورق بیشتر باشد کیفیت پوشش بهتر خواهد بود زیرا با میزان مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی رابطه مستقیم دارد. در پوشش ورق های گالوانیزه ترکیب پوشش نیز در کیفیت ورق تاثیرگذار است. از این منظر دو نوع ورق گالوانیزه با کیفیت های متفاوت ساخته می شوند:
  1. اگر جنس پوشش از روی خالص باشد به آن ورق Z می گویند
  2. اگر در پوشش آن علاوه بر روی  عنصر آهن هم به کار رفته باشد به آن ورق ZF گفته می شود

وزن ورق گالوانیزه

در گروه مهندسی آگرین سازه، ورق های گالوانیزه به دو صورت ورق گالوانیزه خام و ورق گالوانیزه فرمینگ به بازار ارائه می شوند به همین دلیل هر یک دارای وزن متفاوتی می باشند. ورق های گالوانیزه خام در همان حالت ساده و صاف و بدون شکل گرفتن به فروش می رسند. از طرف دیگر، ورق های فرم داده شده در دو حالت رنگی و ساده قابل ارائه بوده و به آن ها ورق گالوانیزه فرمینگ گفته می شود. برای محاسبه وزن این ورق ها می توانید با جایگذاری پارامتر های ذکر شده در فرمول زیر، به راحتی وزن ورق مورد نظر خود را به دست آورید.
وزن ورق گالوانیزه = طول ورق (میلی متر) * عرض ورق (میلی متر) *ضخامت (میلی متر)* چگالی ورق (گرم بر سانتی‌متر مکعب)

ضخامت ورق گالوانیزه عاملی تاثیر گذار برای فرم پذیری آن و وزن این سازه می باشد. ورق های گالوانیزه با ضخامت پایین به خوبی با انواع دستگاه های ساده شکل می گیرند. از جمله طرح های مهم موجود در بازار می توان به طرح های عرشه فولادی، طرح کرکره و یا طرح سینوسی اشاره نمود.

ورق گالوانیزه و کاربرد آن

موارد مصرف ورق گالوانیزه در صنعت بسیار گسترده می باشد. کاربرد این ورق از صنایع برق و الکترونیک و خودروسازی گرفته تا صنعت ساختمان سازی متنوع می باشد. در واقع ورق های گالوانیزه جایگاه ویژه ای در هر یک از صنایع نام برده شده دارد. برخی از مهم ترین ویژگی های این ورق در قسمت زیر شرح داده شده اند:
  • از جمله مهم ترین کاربرد های ورق های گالوانیزه در صنعت ساختمان سازی می توان به ساخت ساندویچ پانل ها و یا ساخت سیلو های گالوانیزه اشاره کرد.
  • از جمله مزایای استفاده از ورق های گالوانیزه هزینه کم، طول عمر زیاد، سهولت  در تعمیر، جایگزینی و غیره می باشد.
  • از جمله ویژگی که در ورق های گالوانیزه حائز اهمیت است عمر مفید آن است، ورق هایی که عمل گالوازیناسیون آن به روش سرد انجام می شوددارای عمر مفیدی به اندازه 30 سال می باشند. اما ورق هایی که فرآیند گالوازیناسیون آن به روش گرم انجام شود تا 70 سال هم دوام دارند.

قیمت هر متر ورق گالوانیزه

همان طور که پیش تر به آن اشاره کریدم، ورق های گالوانیزه دارای انواع گوناگونی می باشند و ویژگی های هر یک با دیگری متفاوت است. عوامل زیر می توانند موجب کاهش و یا افزایش قیمت این سازه شوند:
  • ضخامت ورق گالوانیزه
  • وزن ورق گالوانیزه
  • روش تولید این ورق 
  • کیفیت ورق و استاندارد های تولید
  • هزینه حمل و نقل
  • تورم، نوسانات بازار و قیمت ارز و...
تمامی عوامل ذکر شده بر قیمت ورق گالوانیزه تاثیر گذارند. به همین جهت، با توجه به موارد ذکر شده و تنوع در نوع آن قیمت متفاوتی برای آن در نظر گرفته می شود. بنابرین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان گروه مهندسی آگرین سازه از طریق شماره های درج شده بر روی سایت تماس حاصل فرمایید. ما همواره در خدمت شما عزیزان می باشیم تا راهنمایی های لازم برای خرید این محصول را در اختیارتان قرار دهیم و قیمت روز این ورق را به شما اعلام کنیم.